Підсумки спортивно-масової роботи 2020 року

Наприкінці 2020 року за підсумками спортивної роботи в училищі було визначено кращих спортсменів ВПУ: в номінації “Спортсмен року – 2020” переміг учень групи №15 Назар Юхимчук, в номінації “Спортсменка року – 2020” – учениця групи №2 Анна Костючик. Переможці були нагороджені іменними медалями та грамотами спортивного клубу.

Разом з тим, 17 грудня фінішував училищний новорічний турнір, присвячений пам’яті першого викладача фізичної культури Олексія Літвінчука. Упродовж тижня тривали спортивні баталії між збірними командами учнів різних курсів та працівників. Переможцями змагань стали: з настільного тенісу і волейболу – збірні команди учнів груп ТУ, з баскетболу – команда працівників ВПУ. Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами, медалями та солодкими призами.

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x