Перевірено професійний рівень майбутніх кухарів, кондитерів

З метою визначення рівня професійної підготовки, готовності випускників закладу професійної освіти самостійно виконувати виробничі завдання відповідного рівня кваліфікації 15-16 лютого 2021 року в училищі проведено комплексні кваліфікаційні завдання з професії “кухар, кондитер” для самоаналізу освітньої діяльності. Ці роботи виконували учні випускної групи №19 четвертого курсу під керівництвом майстрів виробничого навчання Сергія Ілюшика та Світлани Федорук. Протягом двох днів майбутні кухарі, кондитери на уроках спецдисциплін виконували завдання на знання програмового матеріалу з професії, вміння застосовувати їх при виконанні робіт, експлуатації обладнання, складанні технологічних карт. На виробничому навчанні готували кулінарні та кондитерські вироби, які за своєю складністю відповідають вимогам четвертого кваліфікаціного розряду.

Усі учні успішно справилися із поставленими завданнями.Творчо до виконання практичного завдання підійшли такі учні: Савчук Дмитро (страва “М’ясо хрустке”), Лавренюк Анастасія (“Риба в клярі з гарніром”), Митчик Анна (“Рулет з яловичини припущений”), Морозик Євген (“Короп смажений у фритюрі”), Бляшук Анастасія (тістечко “Росинка”), Коцур Сніжана (тістечко “Буше”), Якимчук Катерина (торт “Медовий”), Шилік Вікторія (торт пісочний “Конвалія”), Панасюк Анастасія (тістечко повітряне з масляним кремом). 

Print Friendly, PDF & Email

З 10 по 19 квітня 2024 року в училищі проходив екологічний марафон, присвячений Міжнародному дню Землі. Пройшла ціла декада пізнавальних та захоплюючих заходів “Збережи! Захисти! Відроди!”, які сприяли розвитку екологічного мислення учасників освітнього процесу та виховували відповідальне ставлення до природи та довкілля: 10 квітня, в рамках роботи євроклубу “EURO.UA”, керівником Наталією Фірчук, було проведено інформаційно- […]

Print Friendly, PDF & Email

З ініціативи керівника навчально-практичного центру сучасних харчових технологій Руслани Чирко, з 25 по 29 березня в училищі відбулася презентація проекту «Здорове харчування – основа довгого життя». В рамках реалізації даного проекту упродовж тижня, щоденно, учням та педагогам закладу було запропоновано рецепти та технологію приготування простих і корисних страв для здорового сніданку. Так, щодня було презентовано […]

Print Friendly, PDF & Email

«Рідний край – простір щасливих і успішних людей!!!» – саме це гасло є пріоритетним у діяльності команди «TOLOKA» нашого училища. Соціальне підприємництво – це явище не для слабких! Адже це – про творчість, креативність, сміливість і відповідальність за прийняті рішення. Тож тільки найкращі з кращих стали активними і дієвими учасниками реалізації міжнародного проекту «Відновлення через […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x