Золота медаль Міжнародної виставки

4 – 6 серпня 2020 року наш заклад був учасником одинадцятої міжнародної виставки “Сучасні заклади освіти”, яка проходила у Київському Палаці Спорту. Організатором заходу виступила компанія “Виставковий світ” за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України. У роботі виставки взяли участь 583 учасники, в тому числі й Камінь-Каширське ВПУ. Директор училища Анатолій Корінчук долучився до тематичних заходів виставки, презентував роботу закладу.

У рамках виставки відбулося нагородження переможців конкурсу з тематичних номінацій, в якому наш заклад здобув золоту медаль в номінації “Організаційні, педагогічні й методичні засади побудови престижної та сучасної професійної освіти”.

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x