Підсумкова педрада 2019-2020 навчального року

1 липня 2020 року було проведено підсумкове засідання педагогічної ради в онлайн-режимі, на якому було обговорено питання стану підготовки кваліфікованих робітників з професій ресторанного господарства. Леся Гаврилюк, заступник директора з навчально-виробничої роботи зробила детальний аналіз рівня навчально-матеріального забезпечення закладу, кадрового складу, навчальних досягнень учнів з професійно-теоретичної та професійно-практичних підготовок. Презентувала членам педради інформацію про створення в училищі навчально-практичного центру сучасних харчових технологій: мету та завдання його діяльності, напрями роботи та послуги, що буде надавати НПЦ. До обговорення питання долучилися: методист Наталія Мельник, голова методичної комісії педагогічних працівників професій ресторанного господарства Світлана Костючик, майстер виробничого навчання Руслана Чирко, які вказали на результативність роботи педагогів та окреслили перспективні напрями роботи щодо підвищення фахової майстерності педагогічних працівників, опанування цифрових навичок, оновлення презентаційної діяльності, осучаснення асортименту кулінарних та кондитерських виробів.

Друге питання засідання педагогічної ради “Про переведення учнів на наступний курс навчання” висвітлила заступник директора з навчальної роботи Любов Величко. За підсумками роботи педради було прийнято відповідні рішення.

Print Friendly, PDF & Email

З 10 по 19 квітня 2024 року в училищі проходив екологічний марафон, присвячений Міжнародному дню Землі. Пройшла ціла декада пізнавальних та захоплюючих заходів “Збережи! Захисти! Відроди!”, які сприяли розвитку екологічного мислення учасників освітнього процесу та виховували відповідальне ставлення до природи та довкілля: 10 квітня, в рамках роботи євроклубу “EURO.UA”, керівником Наталією Фірчук, було проведено інформаційно- […]

Print Friendly, PDF & Email

З ініціативи керівника навчально-практичного центру сучасних харчових технологій Руслани Чирко, з 25 по 29 березня в училищі відбулася презентація проекту «Здорове харчування – основа довгого життя». В рамках реалізації даного проекту упродовж тижня, щоденно, учням та педагогам закладу було запропоновано рецепти та технологію приготування простих і корисних страв для здорового сніданку. Так, щодня було презентовано […]

Print Friendly, PDF & Email

«Рідний край – простір щасливих і успішних людей!!!» – саме це гасло є пріоритетним у діяльності команди «TOLOKA» нашого училища. Соціальне підприємництво – це явище не для слабких! Адже це – про творчість, креативність, сміливість і відповідальність за прийняті рішення. Тож тільки найкращі з кращих стали активними і дієвими учасниками реалізації міжнародного проекту «Відновлення через […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x