Ділимося досвідом, набутим у Європі

15 лютого 2024 року відбулося розширене засідання методичної комісії педпрацівників зварювальних професій, на якій викладачі та учні, що проходили стажування в Естонії висвітлювали особливості їхньої освітньої подорожі (навчання, спілкування, змістовне дозвілля, цікаві екскурсії, обмін досвідом).

Голова методкомісії Віта Лукашук розповіла про участь вихованців в Міжнародному конкурсі Viru Welder 2024, проаналізувала результати та вказала на можливості удосконалення професійного рівня наших учнів.

Але не менш цікавим був практичний етап засідання – майстер-клас учнів-стажувальників зі зварювання металевої конструкції за кресленням способами MMA та MIG/MAG.

Було дуже результативно: цікавий досвід, продуктивне спілкування, професійний розвиток.

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x