Міжнародний день безпечного інтернету

6 лютого світова спільнота відзначає Міжнародний день безпечного Інтернету. Саме тому, викладач інформатики Людмила Королюк провела з учнями групи №4 цікавий, пізнавальний інформаційно-просвітницький квіз «Інтернет: ефективність, ризики, застосування». Даний захід було проведено з метою привернення уваги учнівської громадськості до важливості безпечного використування Інтернет простору для учнів першого курсу.

Поради з кібербезпеки та схеми шахрайства у воєнний час – саме це стало провідною темою інтерактивного нетворкінгу-тренінгу, який провела психологиня училища Наталія Грищук. Даний захід ознайомив учнів груп першого курсу із правилами безпечного користування Інтернетом, із перевагами та недоліками соціальних мереж, із основними ознаками кібербулінгу, з вимогами щодо дотримання гігієни інтернет-спілкування. Крім того, усі учасники тренінгу розробили алгоритм безпечного користування інтернет ресурсами «Як захиститися від шахраїв».

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x