Експеримент в дії…

25 листопада 2022 року в режимі онлайн відбулося засідання координаційної ради училища з питань дослідно-експериментальної роботи за темою “Впровадження здоров’язбережувальних технологій в освітній процес як умова формування культури здоров’я здобувачів освіти”. До засідання долучилися: методист НМЦ ПТО у Волинській області Лілія Мамчур та науковий керівник експерименту Олена Дмитроца, кандидат біологічних наук, доцент кафедри фізіології людини і тварин факультету біології та лісового господарства ВНУ ім. Лесі Українки.

Під час засідання було підведено підсумки І етапу дослідно-експериментальної роботи та окреслено плани й орієнтири подальшої діяльності. Голова координаційної ради Ольга Шумік, заступник директора з навчально-виховної роботи описала методики та технології експериментальних досліджень, висвітлила завдання і заплановані заходи щодо реалізації теми експерименту. Усі присутні на засіданні долучилися до активного обговорення проблемних питань, подали ряд пропозицій та ідей щодо реалізації експерименту в світлі сучасних реалій умов воєнного часу.

Прийнято рішення, визначено напрямки роботи, скоординовано роботу на результат.

Print Friendly, PDF & Email

З 20 по 29 жовтня 2025 року в училищі пройшов Тиждень професій ресторанного господарства, присвячений 60-річчю з дня заснування закладу під гаслом «60 років у ритмі смаку, майстерності та традицій». Протягом тижня панувала особлива атмосфера творчості, натхнення та професійного зростання. Студенти й викладачі продемонстрували високий рівень майстерності, поєднавши традиції кулінарного мистецтва з сучасними тенденціями. Яскравим […]

Print Friendly, PDF & Email

З нагоди 60-річчя Камінь-Каширського вищого професійного училища у період з 21 до 29 жовтня 2025 року в закладі відбувся цикл заходів спортивного спрямування, які об’єднали студентів і педагогів у дусі здорового суперництва, командної гри та любові до спорту. Тиждень пройшов під гаслом активності, дружби й спортивного запалу. Волейбольний старт святкових змагань — товариська зустріч між […]

Print Friendly, PDF & Email

29 жовтня в нашому закладі відбулися урочистості за участі студентів першого курсу, що здобувають професії кухар і кондитер. Захід приурочили до Всесвітнього дня кухаря і кулінара та 60-річчя закладу освіти. Під час свята відбулася урочиста посвята вихованців у першокурсники. Студенти груп №16 («Кухар») і №19 («Кухар, кондитер») отримали свої перші робочі форми, які символізують початок […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x