Будуємо з Україною в серці!

З 21 по 25 листопада 2022 року в училищі пройшов тиждень будівельних професій «Будуємо з Україною в серці», який був насичений цікавими та пізнавальними заходами. У його проведенні були задіяні здобувачі освіти, викладачі, майстри виробничого навчання. Програма тижня була різноманітною та цікавою. Незважаючи на тривоги, відключення світла – все вдалося.

22 листопада відбулася урочиста лінійка «… А ми нашу славну Україну розбудуємо…», де наші вихованці вкотре довели свою активну громадянську позицію, запевнили нас, що майбутнє нашої будівельної справи та рідної України у надійних руках.

Знайти себе на ринку праці, стати напрочуд корисним при відбудові своєї країни, ефективно використати свій потенціал, побудувати справді успішну професійну кар’єру – це основні ключові поняття, які звучали 23 листопада на семінарі-практикумі «Кар’єрні радники для учнів». На заході були присутні представники районного Центру зайнятості, працівник будівельної компанії міста. Здобувачі освіти отримали багато суттєвих, професійних порад, ознайомилися із вакансіями на ринку праці, з вимогами до сучасного кваліфікованого робітника.

Цікаво та патріотично було презентовано 24 листопада наступний захід тижня – бліц-інтервю “…Тому, що я – будівельник…”, в якому наші вихованці висловлювали свої погляди на актуальність обраної професії та їх внесок у розбудову рідної країни.

25 листопада відбувся майстер-клас “Світ декоративних штукатурок”, учасниками якого були майстри виробничого навчання будівельного профілю. Голова методичної комісії Тетяна Филинюк ознайомила присутніх з низкою сучасних мінеральних штукатурок на основі вапна та додатковими матеріалами до них. Ключовим питанням заходу було ознайомлення педагогічних працівників закладу із новітніми будівельними опоряджувальними матеріалами та технологією їх застосування в будівельній галузі з метою подальшого використання набутого досвіду в навчальному процесі. Було проведено практичні роботи “Нанесення та формування фактури мінеральних декоративних штукатурок “Marmorino”, “Grassello”.

Усі проведені заходи засвідчили, що наш заклад має професійних педагогів будівельних професій та готує справжніх патріотів, майбутніх професіоналів, які відбудовуватимуть незалежну, суверенну та незламну Україну!

Print Friendly, PDF & Email

З 10 по 19 квітня 2024 року в училищі проходив екологічний марафон, присвячений Міжнародному дню Землі. Пройшла ціла декада пізнавальних та захоплюючих заходів “Збережи! Захисти! Відроди!”, які сприяли розвитку екологічного мислення учасників освітнього процесу та виховували відповідальне ставлення до природи та довкілля: 10 квітня, в рамках роботи євроклубу “EURO.UA”, керівником Наталією Фірчук, було проведено інформаційно- […]

Print Friendly, PDF & Email

З ініціативи керівника навчально-практичного центру сучасних харчових технологій Руслани Чирко, з 25 по 29 березня в училищі відбулася презентація проекту «Здорове харчування – основа довгого життя». В рамках реалізації даного проекту упродовж тижня, щоденно, учням та педагогам закладу було запропоновано рецепти та технологію приготування простих і корисних страв для здорового сніданку. Так, щодня було презентовано […]

Print Friendly, PDF & Email

«Рідний край – простір щасливих і успішних людей!!!» – саме це гасло є пріоритетним у діяльності команди «TOLOKA» нашого училища. Соціальне підприємництво – це явище не для слабких! Адже це – про творчість, креативність, сміливість і відповідальність за прийняті рішення. Тож тільки найкращі з кращих стали активними і дієвими учасниками реалізації міжнародного проекту «Відновлення через […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x