Нас єднає мова…

З метою відзначення Дня української писемності та мови, який щорічно святкується 9 листопада, в нашому закладі упродовж перших тижнів листопада було проведено ряд змістовних заходів щодо популяризації та підвищення престижу рідної мови: підготовлено інформаційний довідник “Мова – ДНК нації” (Валентина Павлович, вихователь гуртожитку), інформаційний меседж “Цікаві факти про українську мову (бібліотекар Валентина Федчик), проведено училищні мовно-літературні конкурси імені Тараса Шевченка (3 листопада 2022 року) та імені Петра Яцика (15 листопада 2022 року), в якому взяли участь 36 здобувачів освіти І-ІІІ курсів.

Разом з тим, педагогічні працівники закладу та наші учні долучилися до написання диктанту Національної єдності – 2022, показавши свою єдність, стійкість та патріотичність.

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x