Кваліфікаційна атестація кондитерів

8 та 9 листопада 2022 року відбулася кваліфікаційна атестація здобувачів освіти з професії Кондитер 3 розряду. Учні груп №2 і №22 презентували атестаційній комісії кондитерські вироби відповідно до кваліфікаційних вимог. Здобувачі освіти продемонстрували чудовий рівень підготовки, завдяки майстрам виробничого навчання Надії Кухтей та Ірині Федчик. Працюючи над роботами та презентуючи їх кваліфікаційній комісії, наші вихованці реалізували свої навички й знання, отримані на попередніх етапах навчання. Адміністрація і педагоги училища відзначили високий рівень підготовки учнів, їхню цілеспрямованість, наполегливість та бажання стати справжніми професіоналами, незважаючи на сьогоденні перепони в умовах воєнного стану.

Print Friendly, PDF & Email

В рамках плану роботи Центру професійної кар’єри 15 березня 2024 року, практичним психологом Наталією Грищук було проведено інтерактивний тренінг “Пізнай себе: ініціативність+творче мислення=підприємливість”. На даному заході учні групи №19 розкрили поняття: особистість, підприємливість, підприємець. Навчились визначати власні цінності, розвивали уміння креативно мислити, працювати в команді та використовувати дані вміння для досягнення успіху.

Print Friendly, PDF & Email

В Україні 14 березня відзначають День українського добровольця. Свято було започатковано 2017 року, щоб гідно вшанувати хоробрих чоловіків і жінок, які ризикують своїми життями заради нашої Батьківщини. На жаль, чимало добровольців з 2014 року загинуло за Україну. Особливо важливо пам’ятати про їхні подвиги під час повномасштабної війни в Україні. Саме з нагоди цього величного свята […]

Print Friendly, PDF & Email

Березень місяць є досить насиченим цікавими подіями, заходами, які спрямовані на професійну успішну самореалізацію наших учнів. Так, Наталія Степанець продовжує ознайомлювати їх з потенційними роботодавцями міста та району. Цікавою, насиченою і досить змістовною була екскурсія 14 березня на ТзОВ «ДОФ-АРБО», яке займається обробкою деревини із застосуванням безвідходного виробництва. Учні мали можливість зрозуміти усі етапи виробництва, […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x