Його величність – Гарбуз

20 жовтня 2022 року, в рамках проведення предметного тижня методичної комісії педагогічних працівників з професій ресторанного господарства відбулася презентація першого етапу проекту «Українська національна кухня – це завжди сучасно!» Майстри виробничого навчання представили дуже цікавий, пізнавальний та смачний проект «Таємниці української кухні. Його величність – ГАРБУЗ».

Процес приготування, вдале поєднання давніх українських рецептур і сучасного обладнання, творчість та високий професіоналізм наших майстринь дозволили усім познайомитися із справжніми кулінарними шедеврами. Гарбузовий крем-суп, мармелад з гарбуза, запіканка, гарбузовий штрудель, млинці, тістечка і навіть гарбузове капучіно – ці страви були приготовані, презентовані та дегустовані учасниками цікавого заходу.

Print Friendly, PDF & Email

В рамках плану роботи Центру професійної кар’єри 15 березня 2024 року, практичним психологом Наталією Грищук було проведено інтерактивний тренінг “Пізнай себе: ініціативність+творче мислення=підприємливість”. На даному заході учні групи №19 розкрили поняття: особистість, підприємливість, підприємець. Навчились визначати власні цінності, розвивали уміння креативно мислити, працювати в команді та використовувати дані вміння для досягнення успіху.

Print Friendly, PDF & Email

В Україні 14 березня відзначають День українського добровольця. Свято було започатковано 2017 року, щоб гідно вшанувати хоробрих чоловіків і жінок, які ризикують своїми життями заради нашої Батьківщини. На жаль, чимало добровольців з 2014 року загинуло за Україну. Особливо важливо пам’ятати про їхні подвиги під час повномасштабної війни в Україні. Саме з нагоди цього величного свята […]

Print Friendly, PDF & Email

Березень місяць є досить насиченим цікавими подіями, заходами, які спрямовані на професійну успішну самореалізацію наших учнів. Так, Наталія Степанець продовжує ознайомлювати їх з потенційними роботодавцями міста та району. Цікавою, насиченою і досить змістовною була екскурсія 14 березня на ТзОВ «ДОФ-АРБО», яке займається обробкою деревини із застосуванням безвідходного виробництва. Учні мали можливість зрозуміти усі етапи виробництва, […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x