Опановуємо Chromebook

Освічений – значить вільний! Під таким гаслом 23 і 26 грудня проходило засідання методичної комісії педпрацівників з професій ІТ–профілю. Заняття мали практичне спрямування з метою вдосконалення роботи педагогів з хмарними технологіями. Для майстрів виробничого навчання і викладачів училища було проведено методичний Quest, Workshop з питань роботи з Додатками Google, Google Документами та командної роботи з Google docs.

Майстер в/н Володимир Калиновський провів навчально-інструктивне заняття з питань основних прийомів роботи з Chromebook, 30 одиниць яких надійшло нещодавно в училище. Зокрема, проведено їх налаштування до потреб користувача, виконано обробку Google Документів, використано Chromebook для дистанційного навчання.

Освіта – одна з головних речей в житті людини. Сучасний світ, яким ми його сьогодні бачимо, з новітніми технологіями – все це зробили розумні люди. Освічені люди можуть створити краще суспільство, відбудувати нашу рідну УКРАЇНУ!

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x