Стажування кухарів

Напередодні Нового року – з 26 по 30 грудня 2022 р. в навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій нашого закладу проходило стажування педагогічних працівників з професії «Кухар», в якому взяли участь 2 викладачі та 9 майстрів виробничого навчання Камінь-Каширського ВПУ. Програма стажування складалася із теоретичного та практичного етапів, логічним завершенням яких була підсумкова робота з приготування страв на сучасному обладнанні.

Під час теоретичної частини навчання, яку проводила викладач Світлана Костючик, педагоги поглибили свої знання з питань сучасних підходів в організації роботи закладів ресторанного господарства, особливостей будови сучасного обладнання, методики складання технологічних та калькуляційних карт за допомогою цифрових технологій.

Практична частина стажування, яку організувала керівник НПЦ Руслана Чирко, мала на меті удосконалення прийомів приготування страв на сучасному обладнанні: за технологією су-від, на грилі, у сковороді «Wok», на локшинорізці, у мілкшейк машині. Учасники заходу готували різноманітні сучасні страви з риби, м’яса, яєць, салати, різні види локшини, спагетті, равіолі, перші страви та гарніри, десерти та коктейлі. Результатом стажування стало успішне виконання педагогами підсумкової проектної роботи, її захист та дегустація і, як наслідок – отримання сертифікатів.

Print Friendly, PDF & Email

З 10 по 19 квітня 2024 року в училищі проходив екологічний марафон, присвячений Міжнародному дню Землі. Пройшла ціла декада пізнавальних та захоплюючих заходів “Збережи! Захисти! Відроди!”, які сприяли розвитку екологічного мислення учасників освітнього процесу та виховували відповідальне ставлення до природи та довкілля: 10 квітня, в рамках роботи євроклубу “EURO.UA”, керівником Наталією Фірчук, було проведено інформаційно- […]

Print Friendly, PDF & Email

З ініціативи керівника навчально-практичного центру сучасних харчових технологій Руслани Чирко, з 25 по 29 березня в училищі відбулася презентація проекту «Здорове харчування – основа довгого життя». В рамках реалізації даного проекту упродовж тижня, щоденно, учням та педагогам закладу було запропоновано рецепти та технологію приготування простих і корисних страв для здорового сніданку. Так, щодня було презентовано […]

Print Friendly, PDF & Email

«Рідний край – простір щасливих і успішних людей!!!» – саме це гасло є пріоритетним у діяльності команди «TOLOKA» нашого училища. Соціальне підприємництво – це явище не для слабких! Адже це – про творчість, креативність, сміливість і відповідальність за прийняті рішення. Тож тільки найкращі з кращих стали активними і дієвими учасниками реалізації міжнародного проекту «Відновлення через […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x