20 жовтня 2022 року, в рамках проведення предметного тижня методичної комісії педагогічних працівників з професій ресторанного господарства відбулася презентація першого етапу проекту «Українська національна кухня – це завжди сучасно!» Майстри виробничого навчання представили дуже цікавий, пізнавальний та смачний проект «Таємниці української кухні. Його величність – ГАРБУЗ».
Процес приготування, вдале поєднання давніх українських рецептур і сучасного обладнання, творчість та високий професіоналізм наших майстринь дозволили усім познайомитися із справжніми кулінарними шедеврами. Гарбузовий крем-суп, мармелад з гарбуза, запіканка, гарбузовий штрудель, млинці, тістечка і навіть гарбузове капучіно – ці страви були приготовані, презентовані та дегустовані учасниками цікавого заходу.