Інтернет-олімпіада юних штукатурів

З метою визначення рівня теоретичної підготовки учнів будівельних професій 13 березня 2021 року було проведено училищну інтернет-олімпіаду з професійно-теоретичної підготовки з професії штукатур. В олімпіаді взяли участь 12 учнів ІІ та ІІІ курсів, вони виконували тестові завдання на персональних комп’ютерах в онлайн-режимі. Конкурсне завдання складалося із 120 запитань фахових предметів: технології штукатурних робіт, матеріалознавства, будівельного креслення, електротехніки, охорони праці.

За підсумками виконання завдання було визначено переможців олімпіади, ними стали: Лесик Ілля,учень групи №11, Пилипчук Олександр, учень групи №9, Самофал Дмитро, учень групи №15. Саме вони візьмуть участь в обласній Інтернет-олімпіаді з професії штукатур, яка відбудеться 30 березня 2021 року.

Print Friendly, PDF & Email

24 квітня в нашому закладі пройшов І (училищний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Штукатур”, в якому взяли участь здобувачі освіти груп №1, №9, №10, №11, №15. Під час конкурсу учасники показали ґрунтовні знання з предметів професійно-теоретичної підготовки та професійні уміння із виконання оштукатурення цегляної поверхні. Відповідно до рішення журі конкурсу, місця розподілилися таким […]

Print Friendly, PDF & Email

З 10 по 19 квітня 2024 року в училищі проходив екологічний марафон, присвячений Міжнародному дню Землі. Пройшла ціла декада пізнавальних та захоплюючих заходів “Збережи! Захисти! Відроди!”, які сприяли розвитку екологічного мислення учасників освітнього процесу та виховували відповідальне ставлення до природи та довкілля: 10 квітня, в рамках роботи євроклубу “EURO.UA”, керівником Наталією Фірчук, було проведено інформаційно- […]

Print Friendly, PDF & Email

З ініціативи керівника навчально-практичного центру сучасних харчових технологій Руслани Чирко, з 25 по 29 березня в училищі відбулася презентація проекту «Здорове харчування – основа довгого життя». В рамках реалізації даного проекту упродовж тижня, щоденно, учням та педагогам закладу було запропоновано рецепти та технологію приготування простих і корисних страв для здорового сніданку. Так, щодня було презентовано […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x