Шануємо подвиг Героїв Небесної Сотні

Знаємо, пам’ятаємо, шануємо. Сьогодні, як ніколи, ми, молоде покоління є відповідальними за майбутнє нашої країни. Впевнені, що усі шляхи нашого народу, які ведуть його до омріяної свободи і незалежності – це прояв найвищої самопожертви в ім’я Батьківщини. От і сьогодні, 20 лютого 2023 року, лідери учнівського самоврядування при підтримці керівника художньої самодіяльності Валентина Федчика та заступника директора з навчально-виховної роботи Ольги Шумік, підготували і провели історичний дайджест «Небесна Сотня – перші Герої російсько–української війни».

Ми вкотре нагадали усім, насамперед собі, що Українці – нація щирих, відвертих, сильних людей, які готові захищати свою Гідність і Свободу, Волю і Незалежність попри все. Знаємо, що Україна подолає усіх ворогів і буде потужною європейською державою!

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x