Україна – це Європа!!!

День Європи для українців – особливий день, адже нашу країну та ЄС єднають спільні цінності, історія та культура, демократія і свобода. Але найголовніше, єднає те, що саме Україна сьогодні стоїть на передовій захисту демократичної та вільної Європи від тоталітарної азійської московії.

В рамках проведення в училищі європейських днів української стійкості і патріотизму, присвячених Дню Європи в Україні 18 травня 2023 року керівником євроклубу “EURO.UA” Ольгою Шумік було проведено цікавий та змістовний інтерактив «Яка вона Європа ХХІ століття?». Учні групи №21 активно та жваво долучилися до обговорення важливих питань щодо євроінтеграції України, висловлювали свої бачення про перспективи вступу в ЄС.

День Європи – це також чудовий привід висловити подяку Європейському Союзу за підтримку та допомогу у боротьбі з російськими окупантами. Дякуємо Європі та всьому світові за підтримку! Разом – до перемоги у війні за незалежність, відновлення миру та демократичні цінності!

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x