Стажування кухарів

Напередодні Нового року – з 26 по 30 грудня 2022 р. в навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій нашого закладу проходило стажування педагогічних працівників з професії «Кухар», в якому взяли участь 2 викладачі та 9 майстрів виробничого навчання Камінь-Каширського ВПУ. Програма стажування складалася із теоретичного та практичного етапів, логічним завершенням яких була підсумкова робота з приготування страв на сучасному обладнанні.

Під час теоретичної частини навчання, яку проводила викладач Світлана Костючик, педагоги поглибили свої знання з питань сучасних підходів в організації роботи закладів ресторанного господарства, особливостей будови сучасного обладнання, методики складання технологічних та калькуляційних карт за допомогою цифрових технологій.

Практична частина стажування, яку організувала керівник НПЦ Руслана Чирко, мала на меті удосконалення прийомів приготування страв на сучасному обладнанні: за технологією су-від, на грилі, у сковороді «Wok», на локшинорізці, у мілкшейк машині. Учасники заходу готували різноманітні сучасні страви з риби, м’яса, яєць, салати, різні види локшини, спагетті, равіолі, перші страви та гарніри, десерти та коктейлі. Результатом стажування стало успішне виконання педагогами підсумкової проектної роботи, її захист та дегустація і, як наслідок – отримання сертифікатів.

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x