Напередодні Нового року – з 26 по 30 грудня 2022 р. в навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій нашого закладу проходило стажування педагогічних працівників з професії «Кухар», в якому взяли участь 2 викладачі та 9 майстрів виробничого навчання Камінь-Каширського ВПУ. Програма стажування складалася із теоретичного та практичного етапів, логічним завершенням яких була підсумкова робота з приготування страв на сучасному обладнанні.
Під час теоретичної частини навчання, яку проводила викладач Світлана Костючик, педагоги поглибили свої знання з питань сучасних підходів в організації роботи закладів ресторанного господарства, особливостей будови сучасного обладнання, методики складання технологічних та калькуляційних карт за допомогою цифрових технологій.
Практична частина стажування, яку організувала керівник НПЦ Руслана Чирко, мала на меті удосконалення прийомів приготування страв на сучасному обладнанні: за технологією су-від, на грилі, у сковороді «Wok», на локшинорізці, у мілкшейк машині. Учасники заходу готували різноманітні сучасні страви з риби, м’яса, яєць, салати, різні види локшини, спагетті, равіолі, перші страви та гарніри, десерти та коктейлі. Результатом стажування стало успішне виконання педагогами підсумкової проектної роботи, її захист та дегустація і, як наслідок – отримання сертифікатів.