Ольга Леснік – призер обласного конкурсу “Викладач року – 2020”

Упродовж листопада 2020 року проходив обласний конкурс “Викладач року закладу професійної (професійно-технічної) освіти – 2020” серед викладачів професійно-теоретичної підготовки з професій будівельного профілю. Наш заклад у конкурсі гідно представила викладач спецдисциплін Ольга Леснік. Вона презентувала свою систему роботи, практичні напрацювання і здобутки із впровадження новітніх педагогічних практик та методів під час дистанційного й змішаного навчання. Було представлено відеоурок з теми “Розкрій та обробка гіпсокартонних листів”, відеорезюме досвіду роботи. За підсумками конкурсу Ользі Леснік було присвоєно ІІ місце. Вітаємо педагога із високим досягненням та бажаємо розвитку креативних і творчих ідей, напрацьованих в ході змагань.

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x