День українського добровольця

В Україні 14 березня відзначають День українського добровольця. Свято було започатковано 2017 року, щоб гідно вшанувати хоробрих чоловіків і жінок, які ризикують своїми життями заради нашої Батьківщини. На жаль, чимало добровольців з 2014 року загинуло за Україну. Особливо важливо пам’ятати про їхні подвиги під час повномасштабної війни в Україні.

Саме з нагоди цього величного свята викладач історії Юрій Данилюк провів урок мужності та патріотизму «Слава українським Героям». Даний захід вкотре нагадав усім нам історію творення Української держави, героїчні сторінки протистояння величного народу, події сучасної України.

На заході також прозвучала авторська пісня учня групи № 2 Дейнеки Олександра «Ми закривали небо собою».

Тож, вітаємо усіх причетних з Днем добровольця! Ви – наша гордість і найкращий цвіт нації. Міцного здоров’я, сили духу та нових перемог для нашої славної України! Низький вам уклін і щира вдячність за відданість і небайдужість.

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x