Говоримо про енергозбереження

15 листопада 2020 року в рамках тижня енергоефективності в групі №18 був проведений урок матеріалознавства з теми “Теплоізоляційні матеріали” (викладач Ганна Охримович). Проблемним питанням заняття, яке було головним упродовж уроку було питання: “Як довго ми будемо гріти вулицю?”. Урок проходив у формі презентації учнівських проектів, які досліджували дану проблематику та шукали варіанти вирішення  проблемних питань. Учні групи “аналітики” презентували види теплоізоляційних матеріалів, порівнювали їх, описували переваги та недоліки використання. Учні групи “екологи” представляли презентацію про екологічні матеріали, що можна використовувати для теплоізоляційних робіт. За підсумками уроку було підготовлено інформаційний буклет та сформовано поняття про важливість упровадження енергозберігаючих технологій, зокрема, і в будівництві.

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x