З 2020 року в ДПТНЗ “Камінь-Каширське ВПУ” працює навчально-практичний центр сучасних харчових технологій. В ньому облаштовано 5 приміщень: лабораторію кулінарії, виробничо-кондитерську лабораторію, лабораторію для оздоблення кондитерських виробів, кімнату для миття посуду, гардеробну кімнату. Загальна площа приміщень – 194 м2. НПЦ оснащено сучасним обладнанням, інвентарем, посудом.
Навчально-практичний центр надає такі послуги:
– освітні послуги – первинна професійна підготовка, перепідготовка незайнятого населення, стажування, підвищення кваліфікації кухарів ЗЗСО, майстрів виробничого навчання, робітників закладів ресторанного господарства, організація діяльності авторських шкіл кухарів, кондитерів, проведення майстер-класів;
– виробничі послуги – приготування страв для кейтерингу, виготовлення кулінарних та кондитерських виробів, організація харчування на замовлення.
Керівник НПЦ (контактна особа) – Руслана Чирко, тел. 0685294220, e-mail: ruslana_chirko@kkvpu.ukr.education
ПРОГРАМИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
- Програма майстер-класу для майстрів виробничого навчання “Робота на сучасному устаткуванні сфери ресторанного господарства”
- Програма стажування педагогічних працівників з професії “Кухар” 2022 рік
- Програма стажування педагогічних працівників з професії “Кухар” 06-09.02.2023 р.
- Програма стажування педагогічних працівників з професії “Кухар” 27-31.03.2023 р.
- Програма стажування педагогічних працівників з професії “Кондитер” 24-25.05.2023 р.
РЕЄСТР СЕРТИФІКАТІВ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ В НПЦ СУЧАСНИХ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
РЕЄСТР СЕРТИФІКАТІВ ЩОДО ПРОХОДЖЕННЯ КУРСУ “ШКІЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ”