15 травня 2024 року майбутні кухарі із 10 закладів професійної (професійно-технічної) освіти змагалися у приготуванні комплексного обіду згідно меню шкільного харчування на базі навчально-практичного центру сервісного обслуговування Нововолинського центру професійної освіти в рамках обласного конкурсу фахової майстерності з професії “Кухар”. В цих змаганнях взяла участь представниця нашого закладу – учениця гупи №16 Іванна Кошель.
Учасники готували страви відповідно до нового збірника рецептур Євгена Клопотенка: салат з капусти, зеленого горошку та насіння соняшника, мінестроне, шніцель курячий, рис з орегано та бланманже. Журі оцінювало конкурсантів за смаком страв, дотриманням технологічного процесу, організацією робочого місця, використанням різних технік та способів приготування, презентацією тощо. Серед конкурсних випробувань на учасників чекало й тестування, яке допомогло виявити кращих знавців предметів професійно-теоретичної підготовки з професії кухар.
За підсумками обох етапів цьогор конкурсу друге місце було присуджено Іванні Кошель, представниці ДПТНЗ «Камінь-Каширське ВПУ», що є свідченням змістовної та професійної підготовки, наполегливості та креативності учасниці.
Вітаємо Іванну та її наставників: майстра виробничого навчання Валентину Ходаковську та викладача Світлану Костючик із вагомим досягненням. Бажаємо Іванці успішної кар’єри у сфері ресторанного господарства та здійснення усіх задумів і планів.