В житті кожного народу є напрочуд важливі свята, дати, які надихають, вселяють надію, зміцнюють віру у те, що добро обов’язково переможе зло. Одним із таких свят в історії нашого народу є свято Українського Борщу, яке відзначається 9 вересня.
«Наші вихованці повинні пам’ятати і шанувати звичаї своїх предків. А традиційні страви української національної кухні – це одна із складових нашої культури. Саме тому, у переддень свята Українського Борщу, учні групи №21 разом із майстрами виробничого навчання Галиною Муравчук та Галиною Куцик, ділилися секретами приготування всесвітньо відомої страви із жителями та гостями нашого міста.
Учасники цього дійства мали змогу скуштувати і оцінити «Борщ по–Камінь–Каширськи» (з рибою і грибами), «Традиційний Український борщ», «Український борщ з львівським акцентом».
“Горда тим, що кулінарні шедеври учнів Камінь–Каширського ВПУ отримали найвищі оцінки усіх, кому пощастило скуштувати приготовані страви”, зазначає Світлана Костючик, голова методичної комісії педагогічних працівників професій ресторанного господарства.