Перші випускники 2023 року

Сьогодні, 3 травня 2023 року в нашому навчальному закладі було по справжньому весело та гамірно. Адже стіни рідного училища залишали учні груп № 2 та №22 за професією кухар, кондитер, які успішно склали усі необхідні іспити. Довгих чотири роки працювали з вихованцями їх наставники: класні керівники Ірина Соловей, Віра Стоцька, майстри виробничого навчання Надія Кухтей, Ірина Федчик.

З вітальними словами та щирими побажаннями до наших випускників звернулися класні керівники та майстри виробничого навчання, дирекція училища. Були вручені нагороди учням, які досягли особливих результатів у вивченні предметів, спортивно-масовій роботі, художній самодіяльності, учнівському самоврядуванні.

Знаємо, що наші вихованці стануть справжніми, успішними людьми, гідними своїх батьків, своєї України.

В добру путь, шановні випускники! Мирного вам неба. Любові, добра, процвітання і здійснення усіх задумів та сподівань.

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x