НПЦ: навчаємо професійно…

Зважаючи на вимоги та потреби сьогодення, з 6 по 9 лютого 2023 року на базі навчально-практичного центру сучасних харчових технологій проходило стажування майстрів виробничого навчання з професії “Кухар”. 17 педагогічних працівників закладів професійно-технічної освіти Волинської області долучилися до навчання: опановували теоретичні аспекти сучасних харчових технологій, вчилися складати калькуляційні карти за допомогою цифрових інструментів та готували страви на різноманітному сучасному обладнанні НПЦ.

Теоретичний етап стажування змістовно та цікаво провела викладачка Світлана Костючик. А гідом і наставником по опануванню практичних елементів сучасних технологій ресторанного господарства виступила керівниця навчально-практичного центру Руслана Чирко. Вона продемонструвала та показала алгоритм дій з приготування напівфабрикатів і страв на апараті Су-від, локшинорізці, сковороді “Wok”, на грилі, в мілкшейк-машині.

Опанувавши ці техніки, педагоги Колківського ЦПО, Оваднівського ТВСВ, ДНЗ “Нововолинський ЦПТО”, Торчинського професійного ліцею успішно виконали та презентували підсумкову роботу й отримали сертифікати про стажування обсягом 30 годин.

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x