ДКА з професії кондитер

03 травня 2022 року в училищі була  проведена державна кваліфікаційна атестація для здобувачів освіти групи № 21 за професією «Кухар, кондитер». Випускники демонстрували оригінальні, креативні кондитерські вироби, які відповідають ІV кваліфікаційному розряду кондитера. Троє учнів групи підтвердили отримання диплома кваліфікованого  робітника з відзнакою.

Державна кваліфікаційна комісія детально проаналізувала підсумки навчальних досягнень здобувачів освіти за весь період навчання, результати державного кваліфікаційного іспиту, заслухала захист пробних кваліфікаційних робіт.

Голова та члени комісії на належному рівні оцінили рівень підготовки випускників. За  результатами навчання 25 осіб отримали дипломи кваліфікованого робітника.

Щиро вітаємо їх та бажаємо міцного здоров’я, успішного працевлаштування під мирним небом у вільній Україні.

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x