Шевченківські дні

З нагоди 207-ої річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка в нашому закладі, в рамках тижня, присвяченого великому Кобзарю, пройшли цікаві, змістовні та інформативні заходи, які приготували та провели викладачі української мови та літератури: Світлана Кереб, Катерина Федчик, Світлана Косянчук. Це і книжкова виставка “На струнах Кобзаревої душі”, і проведення тематичної виховної години “Урок для нащадків”, і літературний журнал “Коли б не він, той світ би нас не знав…”, і огляд-конкурс презентацій, малюнків, ілюстрацій до творів Т. Шевченка “Між пензлем і словом” та багато інших. Усі проведені заходи дозволили нам вкотре згадати основні віхи життя Тараса Шевченка, поринути у цікавий світ його живопису, відчути велич його поезії.

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x