Фініш курсу “Шкільне харчування”

З 26 грудня 2023 року по 12 січня 2024 року в училищі проходило короткострокове навчання з професії «Кухар» за професійною компетентністю «Шкільне харчування», у якому взяли участь десять слухачів-кухарів шкільних їдалень Камінь-Каширської ТГ.

Навчання здійснювалось за підтримки і кошти проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України», який проводить ТО «Міжнародна фундація розвитку» за сприяння Проєкту Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) «Економічна підтримка України».

Протягом усього періоду навчання учасники курсів навчались теоретичних та практичних основ приготування, оформлення і відпуску сучасних страв здорового, дієтичного та спеціального харчування згідно нового шкільного меню.

Практична частина відбувалась в очному форматі в центрі сучасних харчових технологій, де кухарі мали змогу готувати страви здорового харчування з використанням технологій Су-від (Sous-vide), пароконвектоматів, сучасних духових і жарочних шаф.

Результатом навчання стало виконання комплексної підсумкової роботи зі складання щоденного меню, приготування комплексного шкільного обіду та вручення сертифікатів.

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x