В рамках здійснення дослідно-експериментальної роботи обласного рівня з теми “Впровадження здоров’язбережувальних технологій в освітній процес як умова формування культури здоров’я здобувачів освіти” в гавчально-практичному центрі сучасних харчових технологій нашого закладу 16 березня 2023 року пройшов професійний семінар-практикум “Формуємо навички здорового харчування. Яблучний бум”, під час якого учні групи №19 та їх майстри виробничого навчання Сергій Ілюшик і Руслана Чирко готували та презентували страви з яблук, описували їх значення в харчовому раціоні підлітків.
Учасники заходу приготували та представили для дегустації страви: яблука печені з сиром, яблука Су-від, яблучна шаурма, яблука в листковому тісті (троянди), яблучні корзинки, яблучний десерт “Райська хмаринка”, яблучний зефір. Було цікаво, по-новому несподівано, смачно і корисно.