Реалізуємо проект “Школа здоров’я”

В рамках здійснення дослідно-експериментальної роботи обласного рівня з теми “Впровадження здоров’язбережувальних технологій в освітній процес як умова формування культури здоров’я здобувачів освіти” в гавчально-практичному центрі сучасних харчових технологій нашого закладу 16 березня 2023 року пройшов професійний семінар-практикум “Формуємо навички здорового харчування. Яблучний бум”, під час якого учні групи №19 та їх майстри виробничого навчання Сергій Ілюшик і Руслана Чирко готували та презентували страви з яблук, описували їх значення в харчовому раціоні підлітків.

Учасники заходу приготували та представили для дегустації страви: яблука печені з сиром, яблука Су-від, яблучна шаурма, яблука в листковому тісті (троянди), яблучні корзинки, яблучний десерт “Райська хмаринка”, яблучний зефір. Було цікаво, по-новому несподівано, смачно і корисно.

Print Friendly, PDF & Email

Історія нашого народу наскрізь просочена витоками протистоянь, відваги, самопожертви. Так вже повелося, що українцям в усіх історичних епохах і воєнних перепиттях завжди доводилося захищати не лише рідну землю, а й багато інших країн. Так і події Другої світової війни не оминули величну Україну. Саме дню пам’яті та перемоги над нацизмом у Великій війні присвячено ряд […]

Print Friendly, PDF & Email

Державний професійно-технічний навчальний заклад “Камінь-Каширське вище професійне училище” — один з переможців проєкту #100майстерень, що реалізується Міністерством освіти і науки України. Його метою є модернізація майстерень закладів професійно-технічної освіти, щоб здобувачі освіти мали змогу опановувати сучасні та актуальні для розвитку економіки професії на належному рівні якості. Завдяки субвенції в розмірі 5830,00 тис. грн, в нашому […]

Print Friendly, PDF & Email

5 травня 2025 року розпочався робочий візит наших кухарів – педагогів та учнів у закладі професійної освіти Естонії – Valgamaa Kutseõppekeskus. 2 майстри виробничого навчання та 6 здобувачів освіти приїхали до Естонії вивчати європейську кухню та сучасні кулінарні технології. Під час першого робочого дня наші учні ознайомилися із базою закладу, місією, візією Валгамаського центру професійної […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x