1 липня 2020 року було проведено підсумкове засідання педагогічної ради в онлайн-режимі, на якому було обговорено питання стану підготовки кваліфікованих робітників з професій ресторанного господарства. Леся Гаврилюк, заступник директора з навчально-виробничої роботи зробила детальний аналіз рівня навчально-матеріального забезпечення закладу, кадрового складу, навчальних досягнень учнів з професійно-теоретичної та професійно-практичних підготовок. Презентувала членам педради інформацію про створення в училищі навчально-практичного центру сучасних харчових технологій: мету та завдання його діяльності, напрями роботи та послуги, що буде надавати НПЦ. До обговорення питання долучилися: методист Наталія Мельник, голова методичної комісії педагогічних працівників професій ресторанного господарства Світлана Костючик, майстер виробничого навчання Руслана Чирко, які вказали на результативність роботи педагогів та окреслили перспективні напрями роботи щодо підвищення фахової майстерності педагогічних працівників, опанування цифрових навичок, оновлення презентаційної діяльності, осучаснення асортименту кулінарних та кондитерських виробів.
Друге питання засідання педагогічної ради “Про переведення учнів на наступний курс навчання” висвітлила заступник директора з навчальної роботи Любов Величко. За підсумками роботи педради було прийнято відповідні рішення.