Перевірено професійний рівень майбутніх кухарів, кондитерів

З метою визначення рівня професійної підготовки, готовності випускників закладу професійної освіти самостійно виконувати виробничі завдання відповідного рівня кваліфікації 15-16 лютого 2021 року в училищі проведено комплексні кваліфікаційні завдання з професії “кухар, кондитер” для самоаналізу освітньої діяльності. Ці роботи виконували учні випускної групи №19 четвертого курсу під керівництвом майстрів виробничого навчання Сергія Ілюшика та Світлани Федорук. Протягом двох днів майбутні кухарі, кондитери на уроках спецдисциплін виконували завдання на знання програмового матеріалу з професії, вміння застосовувати їх при виконанні робіт, експлуатації обладнання, складанні технологічних карт. На виробничому навчанні готували кулінарні та кондитерські вироби, які за своєю складністю відповідають вимогам четвертого кваліфікаціного розряду.

Усі учні успішно справилися із поставленими завданнями.Творчо до виконання практичного завдання підійшли такі учні: Савчук Дмитро (страва “М’ясо хрустке”), Лавренюк Анастасія (“Риба в клярі з гарніром”), Митчик Анна (“Рулет з яловичини припущений”), Морозик Євген (“Короп смажений у фритюрі”), Бляшук Анастасія (тістечко “Росинка”), Коцур Сніжана (тістечко “Буше”), Якимчук Катерина (торт “Медовий”), Шилік Вікторія (торт пісочний “Конвалія”), Панасюк Анастасія (тістечко повітряне з масляним кремом). 

Print Friendly, PDF & Email

Історія нашого народу наскрізь просочена витоками протистоянь, відваги, самопожертви. Так вже повелося, що українцям в усіх історичних епохах і воєнних перепиттях завжди доводилося захищати не лише рідну землю, а й багато інших країн. Так і події Другої світової війни не оминули величну Україну. Саме дню пам’яті та перемоги над нацизмом у Великій війні присвячено ряд […]

Print Friendly, PDF & Email

Державний професійно-технічний навчальний заклад “Камінь-Каширське вище професійне училище” — один з переможців проєкту #100майстерень, що реалізується Міністерством освіти і науки України. Його метою є модернізація майстерень закладів професійно-технічної освіти, щоб здобувачі освіти мали змогу опановувати сучасні та актуальні для розвитку економіки професії на належному рівні якості. Завдяки субвенції в розмірі 5830,00 тис. грн, в нашому […]

Print Friendly, PDF & Email

5 травня 2025 року розпочався робочий візит наших кухарів – педагогів та учнів у закладі професійної освіти Естонії – Valgamaa Kutseõppekeskus. 2 майстри виробничого навчання та 6 здобувачів освіти приїхали до Естонії вивчати європейську кухню та сучасні кулінарні технології. Під час першого робочого дня наші учні ознайомилися із базою закладу, місією, візією Валгамаського центру професійної […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x