Впродовж грудня 2020 року педагоги закладу організовували кулінарні майстер-класи для учнів, обираючи актуальну тематику та цікаві презентації. Кожен з учасників міг відтворити технологію приготування страви, долучитися до кулінарного процесу та здобути відповідні вміння і навички. Були проведені такі майстер-класи: 4 грудня – приготування страв із котлетної маси (група №22, майстер в/н Ірина Федчик); 11 грудня – приготування білково-повітряного тіста та виробів з нього (група №19, майстер в/н Руслана Чирко); 16 грудня – приготування фірмових м’ясних страв (група №2, майстер в/н Надія Кухтей); 17 грудня – приготування та оздоблення імбирних пряників до Дня Святого Миколая (група №21, майстер в/н Галина Муравчук).
17.12.2020