Парад майстер-класів видатних кухарів України

 22 травня 2021 року в новоствореному навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій нашого закладу пройшла визначна подія – Парад майстер-класів видатних кухарів України: з Житомира (Віктор Беляк), Києва (Олександр Ярош), Черкас (Олександр Дахно), Харкова (Андрій Змієвський), Луцька (Антон Линда). Більше 50 осіб долучилося до участі в професійних майстер-класах, організованих Асоціацією кулінарів України. Це педагоги закладів професійної освіти Волині, фахової передвищої освіти кулінарного профілю, працівники закладів ресторанного господарства Камінь-Каширського району. 9 майстер-класів було проведено зірковими кухарями в кухні-лабораторії навчально-практичного центру, що супроводжувалися трансляцією на демонстраційний екран у фоє центру.

Учасники заходу ознайомилися з інноваційними підходами в технології приготування страв, з новими смаками та техніками, підвищили свій професійний рівень а також отримали Сертифікати Асоціації кулінарів України про підвищення кваліфікації в обсязі 18 годин.

Print Friendly, PDF & Email

Історія нашого народу наскрізь просочена витоками протистоянь, відваги, самопожертви. Так вже повелося, що українцям в усіх історичних епохах і воєнних перепиттях завжди доводилося захищати не лише рідну землю, а й багато інших країн. Так і події Другої світової війни не оминули величну Україну. Саме дню пам’яті та перемоги над нацизмом у Великій війні присвячено ряд […]

Print Friendly, PDF & Email

Державний професійно-технічний навчальний заклад “Камінь-Каширське вище професійне училище” — один з переможців проєкту #100майстерень, що реалізується Міністерством освіти і науки України. Його метою є модернізація майстерень закладів професійно-технічної освіти, щоб здобувачі освіти мали змогу опановувати сучасні та актуальні для розвитку економіки професії на належному рівні якості. Завдяки субвенції в розмірі 5830,00 тис. грн, в нашому […]

Print Friendly, PDF & Email

5 травня 2025 року розпочався робочий візит наших кухарів – педагогів та учнів у закладі професійної освіти Естонії – Valgamaa Kutseõppekeskus. 2 майстри виробничого навчання та 6 здобувачів освіти приїхали до Естонії вивчати європейську кухню та сучасні кулінарні технології. Під час першого робочого дня наші учні ознайомилися із базою закладу, місією, візією Валгамаського центру професійної […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x