Останній дзвоник 2023 року

Промайнув 2022-2023 навчальний рік. 260 кваліфікованих робітників і 15 фахових молодших бакалаврів стали випускниками цього року. Для них 29 червня у стінах закладу пролунав останній дзвоник, що покликав їх у доросле професійне життя, означив старт самостійної професійної кар’єри.

На святі останнього дзвоника для наших випускників лунали напутні слова від керівників, педагогів-наставників, учнівської спільноти. Були вручені дипломи з відзнакою тим випускникам, які показали високі теоретичні знання та відмінні професійні навички упродовж навчання. Грамотами училища були нагороджені активні учасники учнівського самоврядування, художньої самодіяльності, спортивно-масової роботи. Музичні вітання линули для випускників від учнів першого курсу, які з гордістю рівняються на своїх попередників.

Тож вітаємо усіх випускників 2023 року із завершенням навчання. Бажаємо мирного неба, усіляких здобутків та здійснення всіх задумів та мрій.

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x