Заходи до Дня десертів

1 лютого увесь світ відзначає день десерту.

З нагоди цього свята та з метою демонстрації набутих професійних знань, вмінь та навичок класний керівник групи № 14 (професія кухар, кондитер) Наталія Лебич презентувала проект «Десертоманія планети», який пройшов у формі дісплей–кросінгу. Даний захід дозволив усім присутнім поринути у смачний, цікавий, безмежний світ десертів. Учні-експерти презентували історію виникнення, рецепти своїх улюблених солодощів. Відбулося детальне знайомство із такими відомим смаколиками як моті, тірамісу, еклери, круасани, бланманже, макарунси та багато, багато інших… Крім того, глядачі мали змогу взяти участь у цікавих конкурсах, вікторинах, за перемогу у яких отримували солодкі подарунки. Справжньою окрасою заходу була презентація улюблених десертів, які приготували власноруч учні групи № 14.

Не менш цікаво відбулося інтегроване засідання євроклубу EURO.UA «Десертна галерея смаку англомовних країн», присвячене Міжнародному дню десертів. Керівник євроклубу Наталія Фірчук разом із гуртківцями детально ознайомилися із справжніми кулінарними шедеврами – найвідомішими десертами країн Європи. Учні мали змогу продемонструвати не лише гарні теоретичні знання, а й практичні навички приготування улюблених смаколиків. Крім того, на засіданні звучали «відкриті діалоги» англійською мовою, гуртківці проявили себе справжніми знавцями кулінарних уподобань Європи та англійської мови.

Print Friendly, PDF & Email

Історія нашого народу наскрізь просочена витоками протистоянь, відваги, самопожертви. Так вже повелося, що українцям в усіх історичних епохах і воєнних перепиттях завжди доводилося захищати не лише рідну землю, а й багато інших країн. Так і події Другої світової війни не оминули величну Україну. Саме дню пам’яті та перемоги над нацизмом у Великій війні присвячено ряд […]

Print Friendly, PDF & Email

Державний професійно-технічний навчальний заклад “Камінь-Каширське вище професійне училище” — один з переможців проєкту #100майстерень, що реалізується Міністерством освіти і науки України. Його метою є модернізація майстерень закладів професійно-технічної освіти, щоб здобувачі освіти мали змогу опановувати сучасні та актуальні для розвитку економіки професії на належному рівні якості. Завдяки субвенції в розмірі 5830,00 тис. грн, в нашому […]

Print Friendly, PDF & Email

5 травня 2025 року розпочався робочий візит наших кухарів – педагогів та учнів у закладі професійної освіти Естонії – Valgamaa Kutseõppekeskus. 2 майстри виробничого навчання та 6 здобувачів освіти приїхали до Естонії вивчати європейську кухню та сучасні кулінарні технології. Під час першого робочого дня наші учні ознайомилися із базою закладу, місією, візією Валгамаського центру професійної […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x