Від холодного металу через палаючий вогонь до витворів мистецтва!

Від холодного металу через палаючий вогонь до витворів мистецтва! Саме під таким гаслом пройшов у нашому навчальному закладі тиждень з професії електрогазозварник з 26 по 30 листопада 2021 року.

Програма тижня була цікава, змістовна, насичена та різноманітна.

26 листопада викладач Андрій Величко у групі №17 провів виховний захід: захопливу гру брейн-ринг на тему «Обладнання та технологія зварювальних робіт», під час якої учні показали високий рівень володіння теоретичним матеріалом з спецтехнологій.

27 листопада в училищі була презентована учнівська виставка зварних виробів «Магія вогню і металу», а також учні підготували тематичні стін-газети та буклет «Моя професія – електрогазозварник».

28 листопада майстер виробничого навчання Андрій Ковч показав цікавий майстер –клас по зварюванню різними методами, а технологія зварювання TIG була показана вперше.

29 листопада всі бажаючі учні мали можливість переглянути оригінальні відео-ролики та презентації «Зварювання в космосі, під водою, в медицині», фотографії неймовірних скульптур та виробів з використанням зварювальних робіт.

Закінчився тиждень 30 листопада активним відпочинком, а саме спортивним святом «Гідні бути українцями», яке підготував і провів класний керівник групи №8, викладач фізичної культури Іван Шумік. Отож, всі учасники нашого  предметного тижня могли ще раз переконатися, що професія електрогазозварник на сьогодні потрібна, престижна, високо оплачувана, креативна!

Print Friendly, PDF & Email

З 10 по 19 квітня 2024 року в училищі проходив екологічний марафон, присвячений Міжнародному дню Землі. Пройшла ціла декада пізнавальних та захоплюючих заходів “Збережи! Захисти! Відроди!”, які сприяли розвитку екологічного мислення учасників освітнього процесу та виховували відповідальне ставлення до природи та довкілля: 10 квітня, в рамках роботи євроклубу “EURO.UA”, керівником Наталією Фірчук, було проведено інформаційно- […]

Print Friendly, PDF & Email

З ініціативи керівника навчально-практичного центру сучасних харчових технологій Руслани Чирко, з 25 по 29 березня в училищі відбулася презентація проекту «Здорове харчування – основа довгого життя». В рамках реалізації даного проекту упродовж тижня, щоденно, учням та педагогам закладу було запропоновано рецепти та технологію приготування простих і корисних страв для здорового сніданку. Так, щодня було презентовано […]

Print Friendly, PDF & Email

«Рідний край – простір щасливих і успішних людей!!!» – саме це гасло є пріоритетним у діяльності команди «TOLOKA» нашого училища. Соціальне підприємництво – це явище не для слабких! Адже це – про творчість, креативність, сміливість і відповідальність за прийняті рішення. Тож тільки найкращі з кращих стали активними і дієвими учасниками реалізації міжнародного проекту «Відновлення через […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x