Опановуємо соціальне підприємництво

18-19 січня 2024 року педагоги нашого закладу (Ольга Шумік, Наталія Войтусік, Ірина Соловей) взяли участь в тренінгу на тему “Особливості впровадження та викладання курсу з підприємництва “Відновлення через соціальне підприємництво”, який проходив у м. Львів в рамках проєкту “Building back better through social entrepreneurship”, який реалізується Громадською організацією “Junior Achivement Ukraine” в межах європейської програми EU4Youth за підтримки Європейського Союзу, Міністерства закордонних справ Литви та інших партнерських організацій.

Учасники тренінгу удосконалили професійні компетентності у сфері навчання молоді підприємництву та фінансової грамотності, набули навичок бізнес-планування соціальних підприємств, поглибили уміння й навички використання інформаційних технологій з метою кращого засвоєння здобувачами освіти матеріалів курсу.

#EU4Youth

#StrongerTogether

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x