Випускний іспит лицювальників-плиточників

7 червня 2023 року в училищі пройшла державна кваліфікаційна атестація учнів групи №18 з професії “Лицювальник-плиточник” (класний керівник – Сергій Смолярчук, майстер в/н – Олександр Пилипчук, викладач – Алла Приходько).

Свої знання та вміння презентували здобувачі освіти під час іспиту з професійно-теоретичної підготовки та виконання практичних завдань. Випускники показали належні результати та підтвердили отриманий ними ІV розряд лицювальника-плиточника.

Зокрема, високі професійні якості та теоретичну підготовку показали учні: Едуард Рибчик, Максим Денисюк, Тарас Денисюк, Олег Мамаєв, які, за підсумками навчання отримають дипломи кваліфікованого робітника з відзнакою.

Бажаємо випускникам успішної реалізації в професійній діяльності, мирного неба, натхнення, творчих здобутків. Ми впевнені, що ви обов’язково долучитеся до відбудови нашої держави – вільної, незалежної, оновленої!

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x