Інтернет-олімпіада юних штукатурів

З метою визначення рівня теоретичної підготовки учнів будівельних професій 13 березня 2021 року було проведено училищну інтернет-олімпіаду з професійно-теоретичної підготовки з професії штукатур. В олімпіаді взяли участь 12 учнів ІІ та ІІІ курсів, вони виконували тестові завдання на персональних комп’ютерах в онлайн-режимі. Конкурсне завдання складалося із 120 запитань фахових предметів: технології штукатурних робіт, матеріалознавства, будівельного креслення, електротехніки, охорони праці.

За підсумками виконання завдання було визначено переможців олімпіади, ними стали: Лесик Ілля,учень групи №11, Пилипчук Олександр, учень групи №9, Самофал Дмитро, учень групи №15. Саме вони візьмуть участь в обласній Інтернет-олімпіаді з професії штукатур, яка відбудеться 30 березня 2021 року.

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x