Фінішував розіграш кубка училища з міні-футболу

Упродовж 9 – 17 вересня 2020 року на училищному стадіоні пройшов розіграш кубка училища з міні-футболу, присвячений дню фізичної культури і спорту та в рамках проведення Олімпійського тижня. У змаганнях взяли участь 14 збірних команд учнів ВПУ. В фіналі розіграшу зустрілися представники груп №6 і №18, за результатом якого переможцем стала збірна команда учнів групи №6, що навчаються за професією муляр, штукатур. Переможці розіграшу були нагороджені перехідним кубком, медалями, грамотами та солодкими призами від спортивного клубу “Трудові резерви”. Нагороди переможцям та призерам училищного протистояння вручив чемпіон параолімпійських ігор з футболу, наш земляк – Анатолій Шевчик.

Вітаємо переможців, їх тренера – Руслана Бобка та усіх учасників цих спортивних футбольних баталій. Адже свято вдалося!

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x