Справжній професіонал є фанатом своєї справи, постійно удосконалює професійні навики і знання, «тримає руку на пульсі», уважно слідкує за новими технологіями у галузі кондитерського виробництва. Так, 25 травня 2023 року, в рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти, на базі навчально-практичного центру сучасних харчових технологій пройшов марафон майстер–класів на тему «Приготування тартів: тісто, начинки, оздоблення».
На заході були присутні учні, які опановують професію кухаря, кондитера і майстри виробничого навчання, які не лише демонструвати власні вироби, а й вивчали та переймали досвід колег. Адже майстер-клас для професіоналів – це можливість познайомитися з новою технологією, новими методиками і авторськими напрацюваннями. А це означає крок вперед у своїй справі.