Україна – територія Гідності і Свободи

День Гідності та Свободи – одне зі знакових офіційних свят. Саме з нагоди 10-ої річниці Революції Гідності 21 листопада 2023 року в нашому закладі пройшов інформаційно-просвітницький марафон «У наших серцях живе і буде жити Україна!».

Дієвим і змістовним початком марафону став загальноучилищний урок історичної пам’яті, присвячений Героям Майдану та презентація проекту «Золота книга пам’яті випускників ДПТНЗ «Камінь-Каширське ВПУ», які загинули захищаючи рідну Україну».

Педагогічні працівники з професій інформаційно-технологічного профілю та учні Камінь–Каширського вищого професійного училища провели виховний захід «Гідність починається з кожного з нас», на якому акцентували увагу на героїзмі та подвигу учасників революції Гідності.

До заходів долучилися і євроклубівці, так, зокрема, керівником євроклубу «EURO.UA» Наталією Фірчук була проведена інформаційно–просвітницька зустріч «Гідність і Свобода – наш життєвий пріоритет».

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x