З ініціативи керівника навчально-практичного центру сучасних харчових технологій Руслани Чирко, з 25 по 29 березня в училищі відбулася презентація проекту «Здорове харчування – основа довгого життя». В рамках реалізації даного проекту упродовж тижня, щоденно, учням та педагогам закладу було запропоновано рецепти та технологію приготування простих і корисних страв для здорового сніданку.
Так, щодня було презентовано черговий набір страв для поживного та корисного сніданку:
1 день – яйця-пашот, смусі з яблуком;
2 день – каша гречана з чебрецем та чай з м’ятою;
3 день – сирна запіканка з джемом та фруктовий чай;
4 день – гранола та смузі з огірком;
5 день – безглютенові млинці з яблуком, чай фруктовий.
Було цікаво, пізнавально та корисно!!!