Свято борщу

В житті кожного народу є напрочуд важливі свята, дати, які надихають, вселяють надію, зміцнюють віру у те, що добро обов’язково переможе зло. Одним із таких свят в історії нашого народу є свято Українського Борщу, яке відзначається 9 вересня.

«Наші вихованці повинні пам’ятати і шанувати звичаї своїх предків. А традиційні страви української національної кухні – це одна із складових нашої культури. Саме тому, у переддень свята Українського Борщу, учні групи №21 разом із майстрами виробничого навчання Галиною Муравчук та Галиною Куцик, ділилися секретами приготування всесвітньо відомої страви із жителями та гостями нашого міста.

Учасники цього дійства мали змогу скуштувати і оцінити «Борщ по–Камінь–Каширськи» (з рибою і грибами), «Традиційний Український борщ», «Український борщ з львівським акцентом».

“Горда тим, що кулінарні шедеври учнів Камінь–Каширського ВПУ отримали найвищі оцінки усіх, кому пощастило скуштувати приготовані страви”, зазначає Світлана Костючик, голова методичної комісії педагогічних працівників професій ресторанного господарства.

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x