Родинне свято в групі №21

15 грудня 2023 року в стінах нашого навчального закладу пройшло справжнє родинне свято з професійним спрямуванням «Українська традиційна кухня: погляд молоді ХХІ століття».

Зі слів класного керівника групи № 21 Наталії Фірчук: «Це свято ми проводимо спільно із майстром виробничого навчання Галиною Муравчук з метою популяризації українських звичаїв, традицій та національної кухні, а також, щоб продемонструвати батькам наших вихованців професійні вміння, навички їхніх дітей».

Тож під керівництвом Галини Муравчук учні групи №21 приготували українські традиційні смаколики, які презентували своїм батькам. Крім того, між батьками та учнями відбувся цікавий батл–вікторина про українські звичаї, традиції, національні страви.

Даний захід вкотре довів, що ми – представники величного народу, який має власну автентичну культуру.

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x