Перевірено професійний рівень майбутніх кухарів, кондитерів

З метою визначення рівня професійної підготовки, готовності випускників закладу професійної освіти самостійно виконувати виробничі завдання відповідного рівня кваліфікації 15-16 лютого 2021 року в училищі проведено комплексні кваліфікаційні завдання з професії “кухар, кондитер” для самоаналізу освітньої діяльності. Ці роботи виконували учні випускної групи №19 четвертого курсу під керівництвом майстрів виробничого навчання Сергія Ілюшика та Світлани Федорук. Протягом двох днів майбутні кухарі, кондитери на уроках спецдисциплін виконували завдання на знання програмового матеріалу з професії, вміння застосовувати їх при виконанні робіт, експлуатації обладнання, складанні технологічних карт. На виробничому навчанні готували кулінарні та кондитерські вироби, які за своєю складністю відповідають вимогам четвертого кваліфікаціного розряду.

Усі учні успішно справилися із поставленими завданнями.Творчо до виконання практичного завдання підійшли такі учні: Савчук Дмитро (страва “М’ясо хрустке”), Лавренюк Анастасія (“Риба в клярі з гарніром”), Митчик Анна (“Рулет з яловичини припущений”), Морозик Євген (“Короп смажений у фритюрі”), Бляшук Анастасія (тістечко “Росинка”), Коцур Сніжана (тістечко “Буше”), Якимчук Катерина (торт “Медовий”), Шилік Вікторія (торт пісочний “Конвалія”), Панасюк Анастасія (тістечко повітряне з масляним кремом). 

Print Friendly, PDF & Email

“Учителю, вклоняюся доземно, перед високим іменем твоїм …” Учитель, викладач , майстер виробничого навчання, працівник освіти сьогодні – це мрія, витримка і успішне майбутнє. Щиро пишаємося нашим педагогічним колективом, який у цей найскладніший час міцно тримає освітянський фронт. Саме представникам цієї величної професії були присвячені урочистості, що відбулися в училищі 29 вересня 2023 року. Учні […]

Print Friendly, PDF & Email

Спорт єднає Україну!!! З нагоди Дня Захисника і Захисниці України 27 вересня 2023 року в нашому закладі пройшов загальноучилищний легкоатлетичний крос” Біжу за воїна ЗСУ”, який організували та провели керівник фізвиховання Іван Шумік, викладач фізичної культури Павло Питель і керівник спортивних секцій Валентин Гунчик. В заході взяли участь представники усчіх навчальних груп. Цей забіг був […]

Print Friendly, PDF & Email

Cеред сучасної учнівської молоді останнім часом надзвичайно загострилася проблема насильства, довготривалих агресивних проявів та третирування у міжособистісних стосунках підлітків, здійснюваних самими дітьми одне до одного. За своєю сутністю третирування – це специфічна форма агресивної поведінки, при якій сильніший (авторитетний) учень (або учні) систематично переслідує іншого (слабкого, аутсайдера). Такі стосунки отримали назву булінг, розповсюдження якого впродовж […]

Print Friendly, PDF & Email

Свято борщу

В житті кожного народу є напрочуд важливі свята, дати, які надихають, вселяють надію, зміцнюють віру у те, що добро обов’язково переможе зло. Одним із таких свят в історії нашого народу є свято Українського Борщу, яке відзначається 9 вересня. «Наші вихованці повинні пам’ятати і шанувати звичаї своїх предків. А традиційні страви української національної кухні – це […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x