Перевірено професійний рівень майбутніх кухарів, кондитерів

З метою визначення рівня професійної підготовки, готовності випускників закладу професійної освіти самостійно виконувати виробничі завдання відповідного рівня кваліфікації 15-16 лютого 2021 року в училищі проведено комплексні кваліфікаційні завдання з професії “кухар, кондитер” для самоаналізу освітньої діяльності. Ці роботи виконували учні випускної групи №19 четвертого курсу під керівництвом майстрів виробничого навчання Сергія Ілюшика та Світлани Федорук. Протягом двох днів майбутні кухарі, кондитери на уроках спецдисциплін виконували завдання на знання програмового матеріалу з професії, вміння застосовувати їх при виконанні робіт, експлуатації обладнання, складанні технологічних карт. На виробничому навчанні готували кулінарні та кондитерські вироби, які за своєю складністю відповідають вимогам четвертого кваліфікаціного розряду.

Усі учні успішно справилися із поставленими завданнями.Творчо до виконання практичного завдання підійшли такі учні: Савчук Дмитро (страва “М’ясо хрустке”), Лавренюк Анастасія (“Риба в клярі з гарніром”), Митчик Анна (“Рулет з яловичини припущений”), Морозик Євген (“Короп смажений у фритюрі”), Бляшук Анастасія (тістечко “Росинка”), Коцур Сніжана (тістечко “Буше”), Якимчук Катерина (торт “Медовий”), Шилік Вікторія (торт пісочний “Конвалія”), Панасюк Анастасія (тістечко повітряне з масляним кремом). 

Print Friendly, PDF & Email

В рамках плану роботи Центру професійної кар’єри 15 березня 2024 року, практичним психологом Наталією Грищук було проведено інтерактивний тренінг “Пізнай себе: ініціативність+творче мислення=підприємливість”. На даному заході учні групи №19 розкрили поняття: особистість, підприємливість, підприємець. Навчились визначати власні цінності, розвивали уміння креативно мислити, працювати в команді та використовувати дані вміння для досягнення успіху.

Print Friendly, PDF & Email

В Україні 14 березня відзначають День українського добровольця. Свято було започатковано 2017 року, щоб гідно вшанувати хоробрих чоловіків і жінок, які ризикують своїми життями заради нашої Батьківщини. На жаль, чимало добровольців з 2014 року загинуло за Україну. Особливо важливо пам’ятати про їхні подвиги під час повномасштабної війни в Україні. Саме з нагоди цього величного свята […]

Print Friendly, PDF & Email

Березень місяць є досить насиченим цікавими подіями, заходами, які спрямовані на професійну успішну самореалізацію наших учнів. Так, Наталія Степанець продовжує ознайомлювати їх з потенційними роботодавцями міста та району. Цікавою, насиченою і досить змістовною була екскурсія 14 березня на ТзОВ «ДОФ-АРБО», яке займається обробкою деревини із застосуванням безвідходного виробництва. Учні мали можливість зрозуміти усі етапи виробництва, […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x