Перевірено професійний рівень майбутніх кухарів, кондитерів

З метою визначення рівня професійної підготовки, готовності випускників закладу професійної освіти самостійно виконувати виробничі завдання відповідного рівня кваліфікації 15-16 лютого 2021 року в училищі проведено комплексні кваліфікаційні завдання з професії “кухар, кондитер” для самоаналізу освітньої діяльності. Ці роботи виконували учні випускної групи №19 четвертого курсу під керівництвом майстрів виробничого навчання Сергія Ілюшика та Світлани Федорук. Протягом двох днів майбутні кухарі, кондитери на уроках спецдисциплін виконували завдання на знання програмового матеріалу з професії, вміння застосовувати їх при виконанні робіт, експлуатації обладнання, складанні технологічних карт. На виробничому навчанні готували кулінарні та кондитерські вироби, які за своєю складністю відповідають вимогам четвертого кваліфікаціного розряду.

Усі учні успішно справилися із поставленими завданнями.Творчо до виконання практичного завдання підійшли такі учні: Савчук Дмитро (страва “М’ясо хрустке”), Лавренюк Анастасія (“Риба в клярі з гарніром”), Митчик Анна (“Рулет з яловичини припущений”), Морозик Євген (“Короп смажений у фритюрі”), Бляшук Анастасія (тістечко “Росинка”), Коцур Сніжана (тістечко “Буше”), Якимчук Катерина (торт “Медовий”), Шилік Вікторія (торт пісочний “Конвалія”), Панасюк Анастасія (тістечко повітряне з масляним кремом). 

07 червня 2022 року в училищі була  проведена державна кваліфікаційна атестація для здобувачів освіти групи № 18 за професією «Лицювальник-плиточник». Випускники демонстрували  цікаві дипломні роботи з лицювання фасадів штучним і натуральним каменем, клінкерною плиткою, термопанелями, а також з облицювання поверхонь мозаїчними і декоративними плитками.   Роботи учнів відповідають ІV кваліфікаційному розряду лицювальника-плиточника. Учні Дрейчан Дмитро і […]

18 травня 2022 року в закладі був організований день відкритих дверей в дистанційній формі, з використанням сервісу відеоконференцій Google Meet. До заходу долучилося близько 70 здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти Камінь-Каширської ТГ. Онлайн-презентацію училища представили гостям педагогічні та керівні працівники ВПУ: директор, заступники, викладачі, майстри виробничого навчання, які в цікавій формі висвітлили всі переваги […]

03 травня 2022 року в училищі була  проведена державна кваліфікаційна атестація для здобувачів освіти групи № 21 за професією «Кухар, кондитер». Випускники демонстрували оригінальні, креативні кондитерські вироби, які відповідають ІV кваліфікаційному розряду кондитера. Троє учнів групи підтвердили отримання диплома кваліфікованого  робітника з відзнакою. Державна кваліфікаційна комісія детально проаналізувала підсумки навчальних досягнень здобувачів освіти за весь […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x