Перевірено професійний рівень майбутніх кухарів, кондитерів

З метою визначення рівня професійної підготовки, готовності випускників закладу професійної освіти самостійно виконувати виробничі завдання відповідного рівня кваліфікації 15-16 лютого 2021 року в училищі проведено комплексні кваліфікаційні завдання з професії “кухар, кондитер” для самоаналізу освітньої діяльності. Ці роботи виконували учні випускної групи №19 четвертого курсу під керівництвом майстрів виробничого навчання Сергія Ілюшика та Світлани Федорук. Протягом двох днів майбутні кухарі, кондитери на уроках спецдисциплін виконували завдання на знання програмового матеріалу з професії, вміння застосовувати їх при виконанні робіт, експлуатації обладнання, складанні технологічних карт. На виробничому навчанні готували кулінарні та кондитерські вироби, які за своєю складністю відповідають вимогам четвертого кваліфікаціного розряду.

Усі учні успішно справилися із поставленими завданнями.Творчо до виконання практичного завдання підійшли такі учні: Савчук Дмитро (страва “М’ясо хрустке”), Лавренюк Анастасія (“Риба в клярі з гарніром”), Митчик Анна (“Рулет з яловичини припущений”), Морозик Євген (“Короп смажений у фритюрі”), Бляшук Анастасія (тістечко “Росинка”), Коцур Сніжана (тістечко “Буше”), Якимчук Катерина (торт “Медовий”), Шилік Вікторія (торт пісочний “Конвалія”), Панасюк Анастасія (тістечко повітряне з масляним кремом). 

Print Friendly, PDF & Email

9 травня 2025 року вихователі учнівського гуртожитку Світлана Бряник, Лариса Мельник, Ніна Савлук разом з учнями відзначили День Європи — символ миру, єдності та спільних цінностей, які об’єднують народи континенту. У програмі:  Інтерактивна презентація країн Європейського Союзу  Квест «Україна – це Європа!»  Флешмоб із прапорами країн ЄС Цей день став для наших […]

Print Friendly, PDF & Email

День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні – це сакральна дата в історії усіх народів, які прагнуть миру, злагоди і співпраці. А для нас, українців, вона на сьогоднішній день є надзвичайно значимою, актуальною. Адже так важливо чітко усвідомлювати і розуміти роль українців та українок у світовій перемозі над нацистською чумою. Саме тому […]

Print Friendly, PDF & Email

Знай наших! Віктор Сорочук, учень групи №11 виборов призове ІІІ місце в обласному конкурсі фахової майстерності з професії “Штукатур”, що проходив 7 травня на базі ВСП “Любешівський технічний фаховий коледж ЛНТУ”. Наш вихованець показав високий рівень теоретичних знань та практичної майстерності. Вітаємо Віктора та його наставників – майстрів виробничого навчання Людмилу Балабаш та Зінаїду Васюхник.

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x