Педагоги опановують цифрові технології

28 жовтня 2020 року відбулося чергове засідання методичної комісії педагогічних працівників по підготовці молодших спеціалістів, електрогазозварників, яке було присвячене тематиці опанування педагогами ІКТ, технологій змішаного та дистанційного навчання. Голова методичної комісії Віта Лукашук презентувала досвід використання сервісів Google в організації освітнього процесу: створення, наповнення та використання персонального блогу в Blogger; ефективне застосування Google-диску для створення та збереження навчальних матеріалів; розробка онлайн-тестів за допомогою додатку Google Форми; особливості роботи в Google Клас.

Під час практичного етапу засідання члени комісії навчалися створювати електронні тести для оцінювання навчальних досягнень учнів, використовуючи додаток Google Форми, опановували методику додавання запитань різних видів, налаштування автоматичного оцінювання, надсилання онлайн-тестів за допомогою різних ресурсів.

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x